Afdelinger vesterport.dk

Kontoret har åbent

 

Mandag 9:00 til 17:00

Tirsdag - Torsdag 9:00 til 15:00

Fredag 9:00 til 12:00

Der er altid tid til en snak

Abildgårdsvej 35 - 9900  Frederikshavn

Du kan naturligvis også ringe til os på tlf. 9842 6111 eller mail info@vesterport.dk

 

 

Din vicevært

Du skal kontakte din egen vicevært, hvis du har behov for, at der skal afhjælpes driftsproblemer i din bolig. 

Viceværten sørger herefter for at problemet bliver løst og rekvirerer eventuelt nødvendige håndværkere

Viceværten har ansvaret for de udvendige arealer, installationer og beboerservice i dit område.
Viceværten står for kontakten i området og tager sig af fremvisning af boliger og lejemålets forbrug af B-ordning.

Kontakt viceværten - helst på hverdage mellem kl. 7.00 og 8.45. 

Find kontaktoplysningerne i menuen til venstre eller scroll ned.

Håndværkerafdeling

Information

Håndværkerafdelingen er en sideaktivitetsafdeling i Vesterport og er en vigtig del af Vesterport's beboerservice.

 

Alt arbejde vi udfører er rekvireret af viceværter, inspektører og driftschefen.

Vi har ansatte i følgende faggrupper, tømrer, murer, maler, gulv og vvs afdeling. 

 

Ledelse

Afdelingen har en daglig leder, tømrermester Jens Michael Jensen.

Den daglige leder har ansvar for gennemførsel af rekvisitioner afdelingen modtager og giver giver bud og overslag af større arbejder efter behov.

Samarbejdet med driftsafdelingerne i Vesterport er en væsentlig del af funktionen i det daglige arbejde. Den daglige leder har ansatte i fagområder til at udfører det bestilte arbejder til aftalt tid.   

Direktør
Steen Møller Andersen
Mester
Jens Michael Jensen
Tømrermester

Tømrer afdelingen

Tømrer afdelingen har 3 ansatte:

Søren Ole er ansvarlig for modernisering af køkken. Standard for udskiftning af køkken er aftalt med afdelingernsbestyrelsen og driften. Vi har en køkken opstilling hvor man kan se og lave valg af løsning. 

Troels og Michael er vores reparations og renoverings tømrer, de klare alt inden for snedker og tømmerfaget. Det er dem der kommer når din dør eller dit vindue ikke fungerer efter hensigten, reparer dit gulv og justerer dine døre. Er det et nyt gulv i gang eller køkken kan du også møde dem.

 

Tømrer
Søren Ole Larsen
Tømrer
Troels Pedersen
Tømrer
Niels Erik Christensen
Tømrer
Jaime Sixten L. Lauf

 

Maler afdelingen

Maler afdelingen udfører al malerarbejde i Vesterport. Flyttelejligheder, indvendig vedligeholdelse (B-ordning) og reparationer udføres efter modtagelse af rekvisition fra driften i Vesterport.

Malerarbejde på langtidsbudget udføres efter de aftalte tidsperioden fra driften. Overordnet udføres indvendigt malerarbejder i efterår- vinter- og  forårsperioden og udvendigt i sommer halvåret.

Alle ansatte kan give et overslag på malerarbejde på indvendig vedholdelse efter aftale med beboer.  Ansatte i Håndværkerafdelingen har ikke adgang til saldo på B-ordning. Ved bestilling af arbejde på indvendig vedligeholdelse vil driften og administrationen sørge for at lave en rekvisition. Udbetalingsbilag til forbrug på indvendig vedligholdelse bedes underskrvet ved bestilling.  

Afdelingen har 1 malerlærling ansat.

Maler
Jens Christiansen
Maler
Anna Moselund Andersen
Maler
Rune Sørensen
Maler
Tanja K Pedersen
Maler
Rasmus Pedersen
Maler
Peter Hoffmann
Provst Dreslersvej 71 3. th.
Maler
Katalin Lundgren Tryk

VVS - afdelingen

Gulv afdelingen

I gulvafdelingen er der en person ansat - ekstra ansat efter behov.

Afdelingen kan  levere vinyler, linoleum og klikgulve. Udvalget er stort, og vi har 3-5 vinyler liggende på lager til hurtig levering. Giver tilbud og udfører arbejdet på lejemålets indvendig vedligeholdelse.

Gulvafslibning udføres, hvor lejlighederne har trægulve eller korkgulve. Afslibning sker når rummet er tømt og efterfølgende gives der lak til beskyttelse af overfladen. Inden hærding og brug af rummet kan der gå op til 3-4 dage.

Der gives gerne tilbud på gulvafslibning, og afdelingen får hjælp af andre ansatte i håndværkerafdelingen for at holde en kort leveringstid.

Gulv
Anders Sondrup Nielsen
 

 

Murer afdelingen

Murer afdelingen udfører vedligeholdelse indvendig og udvendigt på bygningerne.

Belægninger på flisearealer og opretning udføres løbende.

Afdelingen indgår i team ved køkkenmodernisering til opretning af vægge samt opsætning af nye fliser.

Murer
Carsten Ørvad
 

Rengøringsafdelingen

Afdelingen er nyoprettet med en ansat.

Rengøring udføres efter bestilt rekvisition.

 

Rengøringsmedarbejder
Henrik Schrøder
Rengøringsmedarbejder
Anne Sofie Majlund

 

Administration

Håndværkerafdeling benytter Ipad programmer til at se det bestilte arbejder. Der indtastes dagligt time- og materiale forbrug på arbejdet.

Når arbejdet er afsluttet sættes et kryds. Ugentlig fremsendes faktura på det udførte arbejder og sendes elektronisk til godkendelse af ansvarlig driftsledelse af afdeligerne.

Aflønning af timer til ansatte sker efter samme system.

Bogholderiassistent
Gitte S. Christesen

 

Køkkenmodernisering

De fleste afdelinger hvor byggeriet er mere end 20 år gammel, har besluttet en frivillig kollektiv køkkenmoderniseringsordning. Herudover kan driften i Vesterport beslutte at udskifte et køkken ved fraflytning. Køkkenmoderniseringen sker efter en tidsplan - godkendt af Vesterport's drift.

Procedure:

Moderniseringen omfatter komplet nye installationer, fliser og skabe i kvalitet som HTH og med valgmuligheder meller lågetyper samt fliser og bordplader. Afdelingen lader moderniseringen udføre og finansierer forbedringen. Der opkræves en særlig forbedringsleje over de kommende 10 år (120 måneder) i det moderniserede lejemål, samt et mindre rente tillæg. Den månedlige lejeforhøjelse kan højst være på 1 % af moderniseringsudgifterne. Der er begrænsning på antal af køkkener, som afdelingen kan finansiere, og der er en max pris på køkkenmoderniseringen. Arbejder udover max. prisen betales af beboer.

Hvis du ønsker et nyt køkken, kontakter du administrationen i Vesterport og underskriver en accept af køkkenreglerne. Når din tid er kommet, indkaldes du til en snak, fremvisning af forskellige køkkenmodeller og foretager dine valg hos vores køkkenmontør. Der laves efterfølgende et overslag på moderniseringen og fremsendes en konsekvensberegning på forbedringslejen. Accepteres overslaget bestilles køkkenelementerne og arbejdet opstartes efter den planlagte tidsplan. 

 

Køkken galleri